top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverRandy Wulms

EPDM dakbedekking is de oplossing voor uw dak problemen.

Bijgewerkt op: 8 dec. 2020


EPDM dakbedekking is duurzaam en recyclebaar.


EPDM dakbedekking staat ook wel bekend als een hightech synthetisch rubber. EPDM heeft een groot voordeel en dat is dat dit materiaal op maat gemaakt wordt. Een dakbedekking van EPDM word op maat gesneden aan de hand van de door u opgegeven maten. Hierdoor past het precies op uw dak zonder dat er nog aan gewerkt hoeft te worden. Dit is anders dan bijvoorbeeld bij een dakbedekking van dakleer. Hierbij worden de rollen ter plekke bijgesneden en aangepast om uiteindelijk uw dak compleet te bedekken. Hierdoor is de kans op lekkage aanzienlijk kleiner. Ook bezit EPDM een aantal kwaliteiten door de rubberen aspect van dit dakbedekking, zoals bijvoorbeeld:

  • hoge elasticiteit

  • blijvend elastisch bij temperatuurschommelingen

  • bestand tegen weers- en ozon invloeden

  • wortelbestendig

Aanbreng over bestaande dakbedekking: het is geschikt voor nagenoeg alle daktypen (maar wordt voornamelijk bij platte daken gebruikt) en kan in de meeste gevallen ook over de bestaande dakbedekking worden aangebracht.

Ideale ondergrond voor groendaken: aangezien EPDM waterdicht en wortelbestendig is, vormt het een ideale ondergrond voor groendaken. Op die manier kan je een meer natuurlijke look creëren dan die van het synthetische dak rubber.


Kies voor een KM Dak Meester en verzeker jezelf van een correcte uitvoering. Via het vrijblijvende offerte formulier ontvang je een prijsvoorstel op maat.#epdm #dakbedekkingen #kmdakmeester

74 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page