top of page
Modern%20House%20%20_edited.jpg

Aanbod Diensten

Bitumen dakbedekking - Dakgoot onderhoud - Epdm dakbedekking - Gratis dakinspectie - Lood vervangen - Nokvorst renovatie - PVC dakbedekking - Schoorsteen renovatie - Service & Onderhoud.

Diensten: Diensten
2ce5349d-a730-44b8-a1b2-357068c97181.jpg

Bitumen Dakbedekking

Heeft u nieuwbouw- of verbouwplannen waarbij uw dak professioneel moet worden gelegd? Km Dak Meester is een Expert op het gebied van diverse soorten dakbedekkingen. Wij maken platte en licht hellende daken overwegend met bitumen, maar ook voor een kunststof dakbedekking kunt u bij ons terecht. Wilt u een vrijblijvend advies? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons.

Dakgoot-1024x671.webp

Dakgoot Onderhoud of Vernieuwen

Het is vaak niet nodig om een lekkende dakgoot te vervangen; ook met dakgootrenovatie kan een prima resultaat behaald worden. De meeste goten in Nederland zijn gemaakt van zink. Ondanks dat een zinken dakgoot wel 40 jaar mee kan gaan, ontstaan in veel gevallen de problemen al eerder in de vorm van lekkage. De goot renoveren met rubberfolie kan de levensduur weer aanzienlijk verlengen. Wilt u uw dakgoot laten renoveren door ons?

Dak lekkages

Daklekkages

Niks is vervelender dan het onnodig te moeten betalen van een dakdekker omdat u dacht dat u een daklekkage had en dit echter niet het geval was. Daarom voeren wij van KM Dakmeester altijd een gratis dakinspectie! Maakt u zich zorgen of twijfelt u of u een daklekkage heeft? Laat uw twijfels u dan niet tegenhouden en schakel ons in voor een dak reparatie! We werken alleen met gecertificeerde werknemers en we geloven in de kwaliteit van onze materialen en ons vakwerk. Op al onze werkzaamheden zit 10 jaar garantie. Wij werken met grote vakkundigheid en nauwkeurigheid waardoor onze werkzaamheden altijd netjes afgehandeld worden.

2ce5349d-a730-44b8-a1b2-357068c97181.jpg

Epdm dakbedekking

Lees meer over EPDM dakbedekkingen in onze blog.

EPDM Dakbedekking laten leggen?

gevelpro-lood-vervangen.jpg

Lood vervangen

Het loodwerk van uw dak rondom dakkapellen en schoorstenen, is onderhevig aan weersinvloeden en zal op den duur scheurtjes gaan vertonen, met lekkage als gevolg. Lood repareren is mogelijk met een loodversterker, waardoor het een nieuwe toplaag krijgt. Maar vaak is het beter om het lood te vernieuwen. MK Dak Meester verwijdert het oude lood en brengt het nieuwe lood vakkundig aan, ook op lastige plekken zoals de verbinding tussen het platte dak van een aanbouw en een muur. Wij maken het gegarandeerd waterdicht!

Wilt u meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen?

Nokvorsten-renovatie.jpg

Nokvorst Renovatie

Voorkom hoge kosten met een nokvorstreparatie. Sluit vervanging uit, door de nokvorst vast te zetten of vakkundig te laten repareren. KM Dak Meester heeft jaren ervaring met allerlei renovaties en reparaties van het dak en de diverse belangrijke onderdelen.

Vooral oudere huizen hebben last van scheurtjes in het cement onder de nokvorst. Die scheurtjes, kleine gaten en kieren kunnen makkelijk groter worden, door invloed van het weer. Met name vocht is een grote boosdoener. Een hevige regenbui, strenge vorst en sneeuw op het dak kunnen tot problemen leiden, waardoor hoge kosten ontstaan.

Laat u uw nokvorstreparatie niet tijdig uitvoeren dan kan het gaan inregenen, waardoor de houten draagconstructie en het isolatiemateriaal aangetast raken of zelfs kunnen gaan rotten. De nokvorst is het hoofdpunt van het dak en moet daarom goed vastzitten in het cement of de ruiterrol.

Heeft u vragen of wilt u een Gratis Dakinspectie laten uitvoeren?

PVC-dakbedekking-1-dak-500x375.jpg

PVC Dakbedekking

Kunststof dakbedekking is uitermate geschikt voor platte daken.
Het voordeel van kunststof dakbedekking is dat er geen brander aan te pas komt en dat het milieuvriendelijker is dan bitumen.

Steeds meer mensen kiezen voor kunststof dakbedekking.

Dit komt omdat een standaard dak ( bitumineus) weliswaar waterdicht is maar vaak een stuk minder lang mee gaat.

De keuze voor een PVC-dak waarmee je alle soorten daken kunt bekleden en waarmee alles waterdicht blijft, ligt dan meer voor de hand.zeker met als je begrijpt dat dit type dak ook nog eens ruim 30 jaar meegaat en bovendien betaalbaar is.

PVC wordt aangebracht met een föhn, is licht in gewicht en leverbaar in verschillende kleuren.

Lijkt een PVC dakbedekking voor u het meest geschikte? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of vul het offerte formulier in.

chimney-3392_1280.jpg

Schoorsteen Renovatie

Oude schoorstenen hebben vaak voegen die aan het verzanden zijn, dit kan een lekkage tot gevolg hebben. Het is daarom ook levensgevaarlijk om een gaskachel of haard aan te sluiten op een bestaand rookkanaal dat lange tijd niet is gebruikt of gecontroleerd.

Door de verzanding van de voegen kan terugslag van de rook optreden met een groot risico op koolmonoxidevergiftiging. Km Dak Meester heeft al jaren ervaring met schoorsteenrenovatie, schoorsteen vernieuwen en schoorsteenvegen.

Wilt u uw schoorsteen renoveren of vernieuwen?

De buitenkant van de schoorsteen kan vaak nog prima gerenoveerd worden door deze opnieuw te voegen. Bij hakken of uitbreken van de voegen komt het nogal eens voor dat er behoorlijke schade wordt aangericht aan het metselwerk van de schoorsteen door de krachten die hierdoor op de schoorsteen worden uitgeoefend. Na het opnieuw voegen en eventueel impregneren van uw schoorsteen, kan uw schoorsteen weer vele jaren mee. 

Prijs op aanvraag.

8b7140f2-7a30-442b-8425-e8b536e821be (1)

Service & Onderhoud

Platte daken moeten minimaal één keer per jaar grondig worden gecontroleerd. Als u dit zelf uitvoert dient er wel rekening te worden gehouden op welk moment dit gebeurd. Dit om de dakbedekking niet te beschadigen: in de zomer kan bitumen erg zacht worden, terwijl het in de winter (onder 15°C) juist hard wordt en makkelijk knapt en versplintert. Het voor- of najaar is dan ook de beste periode om te inspecteren en eventuele onderhouds- en herstelwerkzaamheden uit te voeren. Bitumen veroudert door inwerking van het dagelijkse zonlicht. Goede afscherming tegen zonlicht bepaalt dan ook in hoge mate de levensduur van dakbedekkingen. Het onderhoud van uw dak is dus erg belangrijk. Laat uw dak daarom in onderhouden door Km Dak Meester.

Prijs of meer informatie op aanvraag.

Rain on Roof

Gratis Dakinspectie

Gratis dakinspectie? U kunt het dak laten controleren, bijvoorbeeld als u twijfelt over de conditie en kwaliteit daarvan. Laat de dakinspectie onafhankelijk uitvoeren, zodat u goed weet waar u de komende jaren aan toe bent.

Wij brengen in kaart waar u risico loopt op lekkages. We laten zien hoe de eruit zien hoe de dakgoot lekkage eruit ziet en of er scheuren zitten in de dakbedekking.

Heeft u last van een poreuze nokvorst ? Stuur ons alle belangrijke informatie door via ons contactformulier. Maak gebruik van onze gratis dakinspectie. Dus zonder kosten uw dak laten nakijken, waarmee u op termijn vervelende problemen voorkomt. 

bottom of page